Top

Viridian Alfa Liponzuur 200mg

  • Viridian Alfa Liponzuur 200mg
Actie is afgelopen

Viridian Alfa Liponzuur 200mg.

Viridian Alfa Liponzuur (thioctinezuur) is een natuurlijk zwavelhoudend bestanddeel van diverse voedingsmiddelen. Het kan eveneens door het lichaam worden aangemaakt. Het is een onmisbare co-enzym die bij de celstofwisseling (ademhaling) betrokken is. Het is tevens een belangrijke antioxidant.

Viridian Alfa-liponzuur speelt een belangrijke rol bij het recyclen van vitamine C en E en het beschermt carotenoíden in de weefsels. Viridian Alfa Liponzuur is niet alleen de meest krachtige antioxidant bij het voorkomen van oxidatie van (LDL) cholesterol; het weet zelfs geoxideerd cholesterol in haar oorspronkelijke staat terug te brengen. Viridian Alfa Liponzuur ondersteunt de lever bij de afbraak van zeer veel verschillende toxinen. Toepassingen (in combinatie met andere anti-oxidanten) zijn onder meer algemene bescherming bij diabetes en ontgiften (alcohol, drugs).

De samenstelling van Viridian Alfa-liponzuur per vegetarische capsule: Viridian mix van blauwe bosbessenextract (Vaccinium myrtillus), biologische alfalfa (Medicago sativa) en biologische spirulina 150 mg Alfa Liponzuur 200 mg Hulpstoffen (capsule): hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, water. Vrij van: gluten, tarwe, lactose, suiker, zout, gist, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen.

Gebruik: 1 tot 3 capsules per dag bij de maaltijd of zoals geadviseerd door een gezondheidsdeskundige. Houdt u aan de aanbevolen dosering. Veganistisch * 100% actieve ingredienten. Donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen. 

Inhoud: 90 vegetarische capsules.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code