Top

Viridian Foliumzuur met DHA

  • Viridian Foliumzuur met DHA
7,75

Viridian Foliumzuur met DHA 

Foliumzuur is een belangrijke B-vitamine, die een rol speelt bij de aanmaak van DNA. Ons lichaam maakt zelf geen foliumzuur aan, maar is voor deze vitamine afhankelijk van de voeding. Om er dagelijks voldoende van binnen te krijgen zouden we veel meer groente en fruit moeten eten, zoals citrusvruchten, broccoli of spruitjes. Foliumzuur als voedingssupplement mag ook. DHA (docosahexaenoic acid) is een belangrijk vetzuur verantwoordelijk voor de hersenontwikkeling van baby's en zuigelingen.

De samenstelling van Viridian Foliumzuur met DHA  per vegetarische capsule:
Foliumzuur 100mcg, Viridian mix van blauwe bosbessenextract (Vaccinium myrtillus), biologische alfalfa (Medicago sativa) en biologische spirulina 380mg, DHA (docosahexaeenzuur) 10mg.*ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Hulpstoffen (capsule): hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, water.

Gebruik: neem 3 Viridian Foliumzuur met DHA capsules per dag bij de maaltijd of zoals geadviseerd door een gezondheidsdeskundige. Houdt u aan de aanbevolen dosering.

Hypoallergene formule * veganistisch * 100% actieve ingrediënten. Viridian Foliumzuur met DHA donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Viridian Foliumzuur met DHA buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.


Inhoud: 30 vegetarische capsulesReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code