Top

Viridian Glucosamine met MSM

  • Viridian Glucosamine met MSM
14,95
per stuk

Viridian Glucosamine met MSM.

De belangrijkste kenmerken van MSM liggen op het gebied van het beschermen en herstellen van huid, kraakbeen en bindweefselstructuren. MSM is een bron van zwavel voor de aanmaak van aminozuren cysteÏne en methionine. Deze aminozuren zijn o.a. noodzakelijk voor de stevigheid van bindweefsel en de productie van glutathion.

De samenstelling van Viridian Glucosamine met MSM per vegetarische capsule is: 
MSM (methylsulfonylmethaan) 125 mg Viridian mix van blauwe bosbessenextract (Vaccinium myrtillus), biologische alfalfa (Medicago sativa) en biologische spirulina 125 mg Glucosamine (sulfaat)* 700 mg*Glucosamine is een natuurlijk extract uit de schelpen van schaaldieren (Crustacea), glucosamine ondersteunt de gezondheid van gewrichten, spieren, banden en pezen. Hulpstoffen (capsule): hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, water.

Gebruik: 1 Viridian Glucosamine met MSM capsule per dag bij de maaltijd of zoals geadviseerd door een gezondheidsdeskundige. Houdt u aan de aanbevolen dosering.100% actieve ingredienten * zoutvrij. Donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen.

Inhoud: 90 vegetarische capsules.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code