Top

Viridian Magnesium Citrate with vitamin B6

  • Viridian Magnesium Citrate with vitamin B6
9,80
per stuk

Viridian Magnesium Citrate with vitamin B6.

Viridian Magnesium Citrate with vitamin B6 is gebonden aan citroenzuur en orotaat aan orootzuur. De combinatie zorgt er dan voor dat het lichaam de stof heel gemakkelijk kan opnemen. Magnesium, een mineraal dat weinig in de Nederlandse voeding voorkomt, speelt een rol bij (spier) spanning, de prikkeloverdracht, de botopbouw, werkt ontspannend en is onmisbaar voor de aanmaak van enzymen en hormonen. Vitamine B-6 werkt synergistisch met magnesium.

De samenstelling van Viridian Magnesium Citrate with vitamin B6 per vegetarische capsule is: B6 (pyridoxine-HCl) 25 mg, Magnesium (citraat) 100 mg, Viridian mix van blauwe bosbessenextract (Vaccinium myrtillus), biologische alfalfa (Medicago sativa) en biologische spirulina 50 mg.*ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Hulpstoffen (capsule): hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, water.

Gebruik: 1 capsule per dag bij de maaltijd of zoals geadviseerd door een gezondheidsdeskundige. Houdt u aan de aanbevolen dosering .Hypoallergene formule * veganistisch * 100% actieve ingredienten. Donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Inhoud: 30 vegetarische capsules.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code